Skontaktuj się z nami! mail: sklep@gastropolska.pl telefon: 662 049 102

Kotleciarka z napędem elektrycznym

560050001

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena brutto: 1 519,00 zł 1519.00
Cena netto: 1 234,96 zł
Cena w innych sklepach: 2 335,77 zł
Kupując u nas oszczędzasz 1 100,81 zł!
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 2.5
Marka: cookPRO
Kod produktu: 560050001

Opis

  • Wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej
  • Duża wydajność 
  • Otwory wentylacyjne na bokach urządzenia odprowadzające ciepło
  • Gumowe antypoślizgowe nóżki ułatwiające stabilne ustawienie maszyny podczas pracy
  • Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • 54 noże (2 wałki po 27 noży)
  • Mosiężne tuleje wałków
  • Grzebienie stale zainstalowane pod wałkami, które można zdemontować do czyszczenia

Elektryczna kotleciarka do mięsa

 Eleketryczna kotleciarka, przypominająca swoją budową prasę do mięsa, stanowi kluczowy element wyposażenia w branży gastronomicznej. Ze względu na wysoką wydajność pracy urządzenia, szczególnie dobrze spisuje się wszędzie tam, gdzie w krótkim czasie przygotowuje się duże ilości mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego do dalszej obróbki cieplnej. Zakup kotleciarki z napędem elektrycznym zwróci się więc szybko w restauracjach, stołówkach zakładowych, jak i domach weselnych, gdzie jedną z głównych pozycji w menu są tradycyjne kotlety, steki, bitki, zrazy, sznycle czy befsztyki.

 

Wydajna obróbka mięsa kotleciarką z napędem elektrycznym

 Obróbka mięsa to zwykle czasochłonne zajęcie. Alternatywą dla nieporęcznych tłuczków, które znacznie wolniej przygotowują odpowiednio duże i grube plastry mięsa, są profesjonalne maszynki do rozbijania i nacinania mięsa. Naszym klientom z branży gastronomicznej polecamy w szczególności kotleciarki wyposażone w napęd elektryczny. W przeciwieństwie do kotleciarek ręcznych, które świetnie spisują się w punktach sprzedaży mięsa i małych restauracjach, kotleciarki elektryczne pozwalają w krótkim czasie przygotować duże ilości idealnych porcji mięsa.

 

Kotleciarki elektryczne a wydajność pracy i smak mięsa

Kotleciarki elektryczne przede wszystkim zwiększają wydajność pracy w profesjonalnych kuchniach. Dzięki nim w ciągu zaledwie godziny można przygotować szybko i sprawnie dużą ilość powtarzalnych kotletów o pożądanym kształcie i odpowiedniej grubości. Nie bez znaczenia jest też wpływ urządzenia na walory smakowe potraw, poddanych późniejszej obróbce termicznej. Urządzenie nie powoduje bowiem miażdżenia włókien mięsa i wypływania z niego naturalnych soków. To z kolei gwarantuje idealną kruchość i soczystość mięsnych rarytasów, które sprostają oczekiwaniom największych smakoszy.

 

Kotleciarki elektryczne w ofercie sklepu online

 Klientom z branży gastronomicznej polecamy konkurencyjne cenowo kotleciarki elektryczne do obróbki mięsa. Wykonane ze stali nierdzewnej urządzenie łatwo utrzymać w czystości, co dodatkowo usprawnia pracę na kuchni i zapewnia maksymalną higienę przygotowywanych dań. Otwory wentylacyjne zapobiegają nagrzewaniu się kotleciarki, utrzymując stale wysoki poziom jej wydajności. Antypoślizgowe nóżki z gumy umożliwiają stabilne ustawienie maszyny w miejscu pracy.

Dane techniczne:

  • Wymiary: 430x170x420mm
  • Grubość produktu: 3 - 22 mm
  • Długość produktu: 6 - 130 mm
  • Moc: 450W

 

Sprawdź więcej na stronie marki cookPRO:

Kotleciarka z napędem elektrycznym | 560050001

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Ceneo
Sklep internetowy Shoper.pl